Referenser
Referenser

Kunder

PlastFormning har en bred kundbas av företag verksamma inom vitt skilda områden, huvudsakligen återfinns de inom industrin och reklambranschen.

20 procent av vår produktion går på export. Våra kunder värdesätter vårt teknikkunnande, vår kvalitetsmedvetenhet och vårt engagemang.

Industri

Legotillverkningen till industrin står för 80% av PlastFormnings omsättning. Vi arbetar inom områdena elektroteknik, medicinsk teknik, handikapphjälpmedel och transportemballage.

Elektroteknik

Elektrotekniska produkter kräver ofta skydd mot statisk elektricitet. Detta kan uppnås genom att screentrycka plastskivan med elektrostatiskt skydd, genom lackering med ledande färg eller genom att använda plast med tillsats av kol.

PlastFormning tillverkar till exempel kåpor, beröringsskydd och maskininklädnader för Ericsson och Powerwave (LGP Allgon) med flera.

Medicinsk teknik

PlastFormning har lång erfarenhet av att vakuumforma detaljer till medicinteknisk utrustning. Vi har god materialkännedom och gedigen kunskap om denna speciella bransch med höga krav på precision och noggrannhet.

PlastFormning är leverantör till Siemens Medical Solutions, GE Healthcare, Datex-Ohmeda, Elekta med flera.

Handikapphjälpmedel

Plast är ett tåligt och lättskött material som lämpar sig väl för detaljer till handikapphjälpmedel.

PlastFormning tillverkar plastdetaljer för bland andra Panthera och Euroflex.

Transportemballage

Inom området transportemballage tillverkar PlastFormning palettsystem och förpackningssystem för industrin.

ABB, CelsiusTech, Ericsson, SAS och Volvo Lastvagnar tillhör några av de företag som PlastFormning arbetar med inom transportområdet.

Reklam

Tillverkningen av reklamprodukter, skyltar och varuställ står för 20% av PlastFormnings omsättning. Vakuumformning är en ypperlig tillverkningsmetod för reklamrelaterade produkter eftersom formverktygen är flexibla och enkla att tillverka. Det innebär att de mest spektakulära former går att visualisera och plasternas rika infärgningsmöjligheter gör att produkterna får maximal uppmärksamhet.

PlastFormning medarbetare har genom åren haft förmånen att ta fram skräddarsydda lösningar för bland andra Philips, TDK, Michelin och Falcon.

Här finns vi

Plastformning Stockholm AB

Fågelsångsvägen 7b
186 42 Vallentuna

Telefon

Telefon: 08 - 630 05 60
Fax: 08 - 630 05 70

Email

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.